Sietske Kranendonk

Dierenarts

Sietske Kranendonk
Sietske Kranendonk Dierenarts

Mijn naam is Sietske Kranendonk en ik ben sinds 2001 werkzaam bij de Dorskamp. Ik ben in 1998 afgestudeerd aan de faculteit voor Diergeneeskunde in Gent, België, met als afstudeerrichting gezelschapsdieren en paarden. Na mijn afstuderen heb ik een paar jaar in Middelburg gewerkt in een landbouwhuisdieren- en paardenpraktijk, en een tijdje in een gemengde praktijk voordat ik bij de Dorskamp terecht kwam.

Wat deze praktijk zo bijzonder maakt voor mij? Allereerst ons geweldige team, professioneel en gedreven, waarbinnen ik mij helemaal thuis voel. Daarnaast de mogelijkheden binnen deze praktijk om de diergeneeskunde op hoog niveau uit te kunnen oefenen. Ik heb echt van mijn hobby mijn beroep kunnen maken, en ga altijd met veel plezier naar mijn werk.

Binnen het werk liggen mijn interesses vooral bij de geneeskunde van het konijn, en de echografie, echocardiografie en chirurgie van de gezelschapsdieren. Verder ben ik binnen de praktijk verantwoordelijk voor de begeleiding van de stagiaires, en heb ik nog diverse taken ‘achter de schermen’, waaronder het bijhouden van deze website en de konijnen-facebookpagina.

Zelf hebben we twee konijnen: Bram & Nina, twee hondjes: Bep en Sien, en een pony Saartje. Ik ben getrouwd, we wonen in Renkum en hebben vier kinderen. In mijn vrije tijd mag ik graag buitenritten maken met onze pony in deze mooie omgeving, piano of viool spelen en in de tuin werken.