Marieke van Rosmalen

Dierenarts

Marieke van Rosmalen - Dierenarts
Marieke van Rosmalen Dierenarts

Mijn naam is Marieke van Rosmalen. Ik ben in 1992 afgestudeerd in Utrecht en ik heb nog geen dag spijt gehad van mijn keuze om dierenarts te worden.

In 1994 kreeg ik de mogelijkheid om dierenartsenpraktijk de Dorskamp op te starten. De Dorskamp is in de loop der jaren enorm gegroeid en veranderd, er is gelukkig wel 1 ding altijd hetzelfde gebleven namelijk de betrokkenheid en de professionele zorg voor uw dier!

Ik vind het ook een uitdaging om binnen ons vak zoveel mogelijk alle nieuwe ontwikkelingen, en dat zijn er veel, bij te houden. Mijn speciale belangstelling gaat daarbij uit naar interne geneeskunde, kattengeneeskunde, weke delen chirurgie en natuurlijk alles van het konijn.

Ik woon sinds 1994 in onze prachtige gemeente. Ik woon samen en heb 3 kinderen, die alweer zelfstandig wonen.

Ik verveel mij nooit, ik ben veel buiten bezig; in de tuin, met mijn teckel Dolly, het verzorgen van onze konijnen of mijn pony. Bij slecht weer ben ik binnen aan het lezen en maak ik muziek. Verder geniet ik binnen van onze 2 jonge katten, die de boel overhoop trekken.

Ik ben in 2017 ziek geworden maar ik werk ondertussen nog steeds, wel wat minder op de vloer en wat meer achter de schermen, maar ik ben elke dag nog enorm blij dat ondanks de in 2017 niet zulke goede vooruitzichten, ik er nu zo voor sta en elke dag kan genieten van mijn werk en het leven.

Er is geen dag binnen ons werk hetzelfde, de ene dag zijn er veel spoedgevallen en soms hebben we een wat rustigere dag; het is enorm afwisselend en met ons hechte team staan we klaar voor u en uw dier.