Marieke van Rosmalen

Dierenarts

Marieke van Rosmalen
Marieke van Rosmalen Dierenarts

Mijn naam is Marieke van Rosmalen. Nadat ik een aantal jaren biologie heb gestudeerd, omdat ik uitgeloot was, kon ik  uiteindelijk toch diergeneeskunde gaan studeren. Ik ben in 1992 afgestudeerd in Utrecht en ik heb nog geen dag spijt gehad van mijn keuze om dierenarts te worden.

Ik heb twee jaar op allerlei verschillende dierenartsenpraktijken gewerkt. In 1994 kreeg ik de mogelijkheid om dierenartsenpraktijk de Dorskamp op te starten. De Dorskamp is enorm gegroeid en veranderd in al die jaren, er is gelukkig wel één ding altijd hetzelfde gebleven nl de betrokkenheid en de professionele zorg voor uw dier!

Ik vind het ook een uitdaging om binnen ons vak zoveel mogelijk alle nieuwe ontwikkelingen, en dat zijn er veel, bij te houden. Mijn speciale belangstelling gaat daarbij uit naar interne geneeskunde, kattengeneeskunde, weke delen chirurgie en natuurlijk alles van het konijn.

Ik woon sinds 1994 in onze prachtige gemeente. Ik woon samen en heb drie kinderen, waarvan de eerste al weer zelfstandig is gaan wonen. Ik verveel mij nooit, ik ben veel buiten bezig oa met de dieren; de teckel Dolly , de drie katten, twee konijnen, schapen en mijn pony Pien. Bij slecht weer ben ik binnen aan het lezen en leer ik sinds kort de trekharmonica bespelen.

Er is geen dag binnen ons werk hetzelfde, de ene dag zijn er veel spoedgevallen en soms hebben we een wat rustigere dag; het is enorm afwisselend en met ons hechte team staan we klaar voor u en uw dier.