Michelle Sliedrecht

Dierenarts

Michelle Sliedrecht - Dierenarts-acupuncturist & manueel therapeut
Michelle Sliedrecht Dierenarts-acupuncturist & manueel therapeut

Mijn naam is Michelle Sliedrecht. In 1993 ben ik in Utrecht als dierenarts gezelschapsdieren afgestudeerd. Na enkele waarnemingen door het hele land heb ik ruim vier jaar in Den Haag gewerkt.

Opgegroeid op de Utrechtse heuvelrug, bleef een bosrijkere omgeving mij toch trekken en ben ik in 1999 in Oosterbeek gaan werken, waar ik twee en een half jaar
in de praktijk gewerkt heb. Vervolgens ben ik aan de acupunctuuropleiding begonnen.

Ruim drie en een half jaar later heb ik zowel de humane als veterinaire opleiding succesvol afgerond en heb ik vervolgens met veel plezier bijna vijf jaar in de holistische praktijk voor dieren Den Hoek in De Bilt gewerkt. Daar heb ik leren meten met de lecher antenne en connectiesensor en ook heb ik in die periode de opleiding manuele therapie gezelschapsdieren afgerond.

Vanaf april 2014 ben ik werkzaam als zelfstandig werkend acupuncturist gezelschapsdieren bij dierenartspraktijk de Dorskamp. Een professionele en leuke praktijk met fijne collega’s. Ik ben getrouwd, wij hebben twee kinderen en (hoe kan het ook anders als dierenarts) een hond, konijnen, kippen en een pony. Hobby’s: al het hiervoor genoemde, tuinieren en tekenen.